| Pääsivu | Esittely | Uusin numero | Tilaa lehti! | Osoitteenmuutos | Arkisto |

         
 

 

Kustantaja:
Motopoint Oy
Ahdenkallionkatu 46
05820 HYVINKÄÄ

tilaukset 010 617 2400
toimitus 010 617 2410
faksi 010 296 1841


 

 

Moto-Ykkönen myös digitaalisena. Lue näytenumero tästä!


Uusimmassa numerossa 2/2018

Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports

Pari vuotta sitten täysin uudistuneen Africa Twinin markkinoille palaamisen jälkeen Honda yllätti ja esitteli kaudelle 2018 samaan perusrakenteeseen pohjautuvan Africa Twin Adventure Sports -version. Pyörästä ei ole ollut edes aikomusta tehdä kuormajuhtaa, joka raahaa maailman ääriin istumapaikkojen salliman maksimimäärän matkustajia ja matkatavarana pariskunnan irtaimen omaisuuden. Adventure Sports on nimenomaan ajajan pyörä, jossa on erinomainen jousitus, hyvät ajo-ominaisuudet ja kookas tankki, jolla voi jättää sivilisaation taakseen ja suunnata pitkillekin taipaleille ilman pelkoa, että bensiinin loppuminen pääsee heti yllättämään.

Kawasaki Ninja H2 SX: Pikakyyditsijä


Kautta koko olemassa olonsa historian Kawasaki on opittu tuntemaan merkkinä, jonka imagoon on kuulunut, että se haluaa olla suorituskyvyllä mitattuna kukkulan kuningas. Jo 60-luvun kiertoluistiohjatut Samurait ja niitä seuranneet, 3-mukiset 500- ja 750-kuutioiset toimivat mittakeppeinä, joihin kilpailevat merkit vertailivat kulkuaan.
Näin on aina ollut ja on yhä tänäkin päivänä. Jokunen vuosi sitten Kawasaki esitteli kiinteällä mekaanisella ahtimella varustetun 1000-kuutioisen, 4-sylinterisen Ninja H2 asfalttihirviön ja nyt on sitten vuorossa siihen pohjautuva, hieman eriskummallinen Ninja H2 SX. Se on nopea ja aggressiivinen, mutta ei varsinaisesti sporttipyörä, eikä oikein sports-tourerikaan…
 

H-D Softail 2018: Harleyn historian suurin kehittelyprojekti

Harley-Davidson esittelee kaudeksi 2018 täydellisesti uudistuneen malliperheen, jossa yhdistyvät Dyna- ja Softail-mallisarjat. Harley sanoo tätä kahdeksasta mallista koostuvaa uutta mallisarjaa koko merkin 115-vuotisen historian suurimmaksi uusien pyörien kehittelyprojektiksi. Harley sanoo, että heillä ei ole enää Dynaa, jossa moottori on kiinnitetty runkoon kumityynyin, mutta kertoo uskovansa, että asiakkaat

ymmärtävät Softail-mallien olevan parannus entiseen, kun pääsevät kokeilemaan niitä. Tässä koeajossa Softail-mallit: Fat Bob, Street Bob, Heritage Classic ja Breakout.

 

Vaurautta Vienan Karjalaan Muurmannin rataa
ja Stalinin kanavaa pitkin


 

Hyvinvointia ja kasvua on luvassa paikkakunnalle, kun sen lähelle rakennetaan moottori- tai rautatie tai kanavayhteys – kysykää vaikka Mäntsälästä. Kävin katsomassa Venäjällä, miten Muurmannin rata ja Vienanmeren–Itämeren kanava ovat piristäneet Karjalan tasavallan itäosan elämää. Ajoin sinne Vienan Karjalan eteläosan korpikylien kautta. Veijo Saanon matkakertomus.
 

Keski-Aasiassa osa 4, Uralin takaa kotiin

Tasamaa-ajon vastineeksi luvassa oli kaupunkilomailua. Kazakstanin erikoinen pääkaupunki oli nähtävä – varsinkin kun siellä sattui olemaan maailmannäyttely Expo 2017. Sieltä reitti kääntyisi länteen ja kotia kohti! Heli ja Jouni Jaakkolan matkakertomus.
 

Lisäksi muun muassa:

• Muistelu Neuvosto-Viron motomatkailusta Uraliin
• Europa Tour 2017, osa2
• Sertão-Bemari ja sen varustelu, osa 4, Huoltoa, vähän korjausta ja muutama lisävaruste

 

...ja paljon muuta
mielenkiintoista luettavaa!   

Myynnissä Lehtipisteissä nyt!
Seuraava numero 3/2018 ilmestyy 27.4.2018

 

Klikkaa itsesi Lehtipisteen-sivulle ja tarkista lähin lehtemme myyntipiste!
(linkki avaa uuden ikkunan)