| Pääsivu | Esittely | Uusin numero | Tilaa lehti! | Osoitteenmuutos | Arkisto |

         
 

 

Kustantaja:
Motopoint Oy
Ahdenkallionkatu 46
05820 HYVINKÄÄ

tilaukset 010 617 2400
toimitus 010 617 2410
faksi 010 296 1841


 

 

Moto-Ykkönen myös digitaalisena. Lue näytenumero tästä!


Uusimmassa numerossa 7/2017

EICMA-Milano:
Keskikokoiset palaavat

Tämänvuotinen loistelias Milanon EICMA-Show heitti ilmoille kaksi hallitsevaa ja samalla toisistaan poikkeavaa teemaa ja niistä jompaakumpaa edustavasta ryhmästä valittaisiin näyttelyn suosituin moottoripyörä. Jotkut olettivat, että tuon tittelin voittaa Ducatin uusi Panigale V4 jo pelkästään murskaavan suorituskykynsä vuoksi, tai Kawasaki Ninja H2 SX suorituskykynsä ja mielettömän teknologiansa ansiosta, Royal Enfield Interceptor ja Continental GT vertaansa vailla olevan lupaavina ja edullisina uutuuksina, tai Yamahan kolmipyöräinen Niken jäljittelemättömän omaperäisenä ja näyttävänä luomuksena.

Ducati Monster 821(2018)

Hienostuneempi keskisarjalainen
Monster viettää nyt 25-vuotisjuhlaa ja sitä on valmistettu jo yli 320.000 kappaletta, eli se on yksi yhtiön kulmakivistä. Saattaa olla rohkeasti ilmaistu, jos sanoo, että 821 on Ducatin tärkein Monster-vaihtoehto, sillä se edustaa väliporrasta siirryttäessä aloittelijatasolta kohti suorituskykyisempiä malleja.


 

Suomalaisuuden jäljillä, osa I/2:
Syvärin suurella suistomaalla


Monet suomalaiset käyvät Venäjän Karjalassa sukunsa entisillä asuinseuduilla tai sota-ajan taistelupaikoilla. Niiden erityisarvo perustuu vajaa sata vuotta sitten sattuneisiin tapahtumiin. Itärajan takana on myös paljon aiemmin syntyneitä matkakohteita, jotka liittyvät Suomen historiaan. Muutamia niistä kävin katsomassa viime kesäkuussa. Ensin kuitenkin risteilin Syvärin suistomaalla.
 

KAWA Z-ykköstä tähän päivään

Ainoa Z900RS-uutuuden syntyyn liittyvä yllättävän tuntuinen seikka on se, miksi Kawasakilta vei niin pitkään ennen kuin se kykeni luomaan tämän version kautta-aikain menestyksekkäimmän mallinsa kunniaksi. Kun 903 cc Z1 esiteltiin vuonna 1973, sen huipputeho oli ennennäkemättömät 82 hv, jolla se hyppäsi teho- ja myyntitilastojen huipulle ja jolla samalla vahvistettiin, että Kawasaki on maailman tehokkaimpien ja jykevimpien

nelitahtisten superbike-pyörien valmistaja. Se on edelleen, yhä tänäkin päivänä, jo yli 40 vuotta myöhemmin se status, jolla merkin arvostus määritetään.

Lisäksi muun muassa:

• Keski-Aasiassa osa2: Kazakstanin halki
• Kotimaan kierros: Merenkurkun saaristossa

 
 

...ja paljon muuta
mielenkiintoista luettavaa!   

Myynnissä Lehtipisteissä nyt!
Seuraava numero 1/2018 ilmestyy 26.1.2018

 

Klikkaa itsesi Lehtipisteen-sivulle ja tarkista lähin lehtemme myyntipiste!
(linkki avaa uuden ikkunan)