| Pääsivu | Esittely | Uusin numero | Tilaa lehti! | Osoitteenmuutos | Arkisto |

         
 

 

Kustantaja:
Motopoint Oy
Ahdenkallionkatu 46
05820 HYVINKÄÄ

tilaukset 010 617 2400
toimitus 010 617 2410
faksi 010 296 1841


 

 

Moto-Ykkönen myös digitaalisena. Lue näytenumero tästä!


Uusimmassa numerossa 4/2018

Pälkäne TT näytösajot

Veteraanikilpamoottoripyöräilyn näytösajokausi käynnistyi kirjaimellisesti aurinkoisissa merkeissä Pälkäneella sunnuntaina 6.5., Sillä se oli sattumoisin kevään
ensimmäinen aurinkoinen päivä. Osallistujia oli saapunut paikalle lähemmäs sata moottoripyörällistä.

Ducati Scrambler 1100 Special – 70-luvun rentoutta

Ducatin uuden polven 803 cc V-twin Scrambler julkistettiin vuonna 2015. Pyörän kuvailtiin olevan vähäisen kokemuksen omaaville, tai ns. "aloittelijatason" harrastajille suunnattu ajokki, jonka lukuisista varusteluversioistaan huolimatta on varsin pelkistetty peruspyörä. Kaudelle 2018 Ducati esitteli Scrambler 1100 -mallin, joka edustaa seuraavaa askelta moottoripyöräilyn lumoavassa maailmassa.
 

Yamaha Tracer 900GT (2018 Tracer 900)
Hienoisesti päivitetyt

Yamahan 3-sylinteriset 847-kuutioiset Tracerit ovat osoittautuneet todellisiksi myyntimenestyksiksi alle 1000-kuutioisten monikäyttöisten sporttihenkisten pyörien ryhmässä. Sitten vuonna 2015 tapahtuneen ensiesittelynsä pyörää on myyty jo yli 30.000 kappaletta ja se on lähes tuplasti enemmän kuin kilpailevien merkkien samalle kohderyhmälle suunnatuilla malleilla. Niinpä Yamaha päätti suorittaa hienoisia päivityksiä, vaikkakin moottori ja runko säilytettiin ennallaan. Tämä osoittaa, ettei merkki halua jäädä lepäilemään laakereillaan, vaan elää koko ajan valppaasti ajan valtimolla.


 

Triumph Speed Triple RS – Edeltäjiään parempi

Suuntasin kulkuni toiveikkaana Doningtonin GP-radalle, sillä Triumph Speed Triple RS:n pari vuotta aiemmin esitelty versio on kokenut merkittäviä päivityksiä. Se on saanut moottoriinsa yli 100 uutta komponenttia, mm. uuden sylinterinkannen ja 10 lisähevosvoimaa, jonka jälkeen huipputehoksi ilmoitetaan 150 hv. Niinpä odotukseni olivat korkealla, mutta eipä aikaakaan, kun kohtasin perille päästyäni tyypillistäkin tyypillisemmän brittisään.

 

Tarinoita tienpäältä

Uusimman numeron matkatarinoissa käydään Tsernobylissa, avataan ajokautta Saksassa sekä kierretään kotimaassa aina Kasvihuoneilmiöstä Mustion kartanon kautta Hyrsylän mutkaan. Kirjaesittelyssä Moottoripyörällä Silkkitiellä -teos!
 

Lisäksi muun muassa:

• SISU Classic Race
• Haltialan keskiviikkokokoontumisten avaus
• Sertao-Bemarin varustelua
 

 

...ja paljon muuta
mielenkiintoista luettavaa!   

Myynnissä Lehtipisteissä nyt!
Seuraava numero 5/2018 ilmestyy 17.8.2018

 

Klikkaa itsesi Lehtipisteen-sivulle ja tarkista lähin lehtemme myyntipiste!
(linkki avaa uuden ikkunan)